Gumilemezek

Gumilemezek

 

gumilemezek

Gumilemezek gyártása és értékesítése

A gumilemezek csökkentik az üzemzavarok kockázatát és növelik az üzemeltetés gazdaságosságát. Rögzítésük történhet hagyományos ragasztással vagy különféle csavarkötéssel, a felhasználási körülményektől függően.

 

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK:

- Különböző helyiségek padlóinak gumizása

- Különböző lemezfelületek gumizása pl, Betonkeverők palástjának gumilemezzel való borítása, görgők, dobok gumírozása.

- surrantók, garatok, osztályozók bélelése -kiporzásgátlás feladási helyeknél - hevederek tisztítása

Legtöbbször nagy kopásnak ellen álló felületek történnek beborításra, ezért kopásálló gumilemezeket kínálunk különböző minőségben és vastagságban.

 

Gumilemez raktár EGYSZERŰ SZERELHETŐSÉG


A gumilemezek viszonylag könnyű súlya könnyű szerelhetőséget biztosít a beépítési és burkolási munkák alkalmával. A vastagabb lemezek nagyobb teljesítményű vágógéppel, a vékonyabbak pedig egyszerűen késsel vághatók.

RAGASZTÁS KÉT KOMPONENSŰ RAGASZTÓVAL:

Különösen erős kötés érdekében a két komponensű STARBOND ragasztó rendszer alkalmazása a legelőnyösebb. A speciálisan kifejlesztett alapozó és ragasztó kivételesen erős kötést biztosít a gumi és az alsó fém vagy beton felület között.

 

MECHANIKUS RÖGZÍTÉS: A kopásálló gumilemezek mechanikus rögzítése különféle szerkezetek és alapfelületek esetén különböző módokon lehetséges: szorítólécekkel, csavarkötésekkel (hegesztett tőcsavarral vagy átmenő csavarral), szegecsekkel, szögekkel stb.

GYÁRTÁSI MÉRETEK: Táblaméretek : 1400mm x 5-10 fm. (kívánságra hosszabb méretben is) Lemezvastagságok :1, 2, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25mm és 40mm


gumilemezek forgalmazása Teljes körű szervizszolgáltatás

Kérésére, szervizcsapatunk elvégzi a gumihevederének, műanyaghevederének végtelenítését, feszítő, illetve meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, heveder beszerelését, gumilemezek ragasztását stb.

100%-os garancia. Termékeinkre és szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Gumilemezek ragasztását. Gumihevederének végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.


Gumilemezek áruháza >> részletes információk >>