Gumis görgő

 

Gumis görgő (görgőgumi)

Gumis görgő, gumihevederek, műanyaghevederek, gumiragasztók, görgők és segédanyagaik, Szállítószalag hevederek végtelenítése, javítása

 

Szeretne hatékonyabban gumis görgő alkalmazásával termelni? Kopás és a korrózió megakadályozás érdekében, gumihenger húzható a görgő palástjára. Hatásosan használható minden üzemben, minden körülmény között. Tartós rögzítést érünk el nagymértékben csökkentve a kopó hatást és a korróziót. 

 

Gumis görgő  Gumis görgő gyártás és értékesítés

A görgő palástjára különböző profilú gumigyűrűket húzunk a simább, egyenletesebb járás érdekében; továbbá a kopásállóság és csillapítás érdekében.

 

Dobok, görgők gumizása:

A gumiheveder és a dob, elletve görgő közötti súrlódási tényező növelése érdekében célszerű a felületet gumiborítással ellátni. A nagyobb súrlódás biztosításával csökkenthető a hajtáshoz szükséges feszítőerő, mely kevésbé veszi igénybe a szállítóhevedert. A dobgumizással elkerülhető a szállítóheveder megcsúszása a dobokon, ami kedvezően hat mind a szállítóheveder, mind pedig a dobok élettartamára.

 

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás.

Gumihevederének végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.