Heveder tisztító

Heveder tisztító

 

Szeretne hatékonyabban termelni, többet tudni a heveder tisztítóról?
Eltávolítja a makacs agyagos szennyeződéseket, lerakódásokat is. Téglagyárakban is előszeretettel alkalmazzák meghibásodás és panasz nélkül, ami azért fontos mert kevés olyan makacs szennyeződés van, mint az agyagos téglapor. 

Hatékony megoldás száraz, nedves, finom és durva anyagokat szállító hevederekhez. A hevedert tisztán tartja és az alsóági anyagleszóródást csökkenti a heveder tisztító. Alacsonyabb karbantartási költséget eredményez hiszen kevesebb takarítást igényel.

 

Teljes körű szervizszolgáltatás

Szervizcsapatunk elvégzi a heveder tisztító beszerelését illetve beüzemelését. Egyik leghatékonyabb módszerrel, több ponton pucolja a hevedert. így a felrakódás megelőzhető, ami a szalag sérüléséhez vezetne.
 

Heveder tisztítóSzállítószalag heveder tisztító értékesítés és szerviz.

A heveder tisztítása a legmegfelelőbb betét elem alkalmazásával.

Körülményeknek megfelelően a választható betét elemek (pengék): Gumi, Poliuretán, Acél-Gumi kombinációja

 

100 %-os garanciát vállalunk az általunk beszerelt tisztítóra

  1. Mindezt személyre szabott, kedvező árakon.

  2. Nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik fél a hiba okozója. A felelős nem jelentkezik! Ön közben pénzt veszít.
     


Szállítóberendezéseinek szállítószalag végtelenítését, javítását, dobjainak gumizását, speciális bordás heveder gyártását, heveder tisztító szerelését bízza szakemberre. Szervizcsapatunk várja, hogy az Ön szolgálatába álljon!