Heveder végtelenítés


Heveder végtelenítés

Heveder végtelenítés és szerviz: gumi, pvc és polyuretán szalag végtelenítés, javításVégtelenítés során a szalag (heveder) végeket különböző eljárással összekötjük, legyen az PVC, POLIURETÁn vagy GUMI heveder! A végtelenítés következményeként a heveder alkalmassá lesz a megfeszítésre két pont között, (végdobok) és így a szállításra.

 

Heveder végtelenítés és szerviz.

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás.

Gumi, PVC heveder végtelenítés és javítás. Az ország egyik legjobban felszerelt szervizcsapata elvégzi a heveder végtelenítését, feszítő, illetve meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, heveder beszerelését stb.

 

Heveder végtelenítés Heveder végtelenítés történhet: hidegen vagy melegen

 

Hideg végtelenítés során a heveder végeket lépcsőzetes kiképzés után, átfedéssel egy speciális két komponensű ragasztóval rögzítjük. Majd nagy nyomáson összepréseljük.

Meleg végtelenítés során a megfelelően elkészített és összeillesztett heveder végeket egy sütőprés közé helyezzük. Ezt követően nagy nyomáson magas hőmérsékleten hőn tartjuk a megfelelő ideig. Majd lehűlés után a nyomás alól feloldjuk.

TIPP!

A részletes leírást, ami az előnyöket és hátrányokat is tartalmazza cikksorozatunkba találja meg. Cikkeinket úgy készítettük el, hogy azok segítségével és megértésével gazdaságosabb és nyereségesebb üzemeltetési feltételeket biztosítsunk Önnek. Ne szalassza el ezt a lehetőséget DÍJMENTESEN igényelheti a lenti űrlapon!

100%-os garancia az elvégzett munkánkra

Továbbá: nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik fél a hiba okozója. A felelős nem jelentkezik! Ön közben pénzt veszít.

Szállítóberendezéseinek gumi hevederének végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.