Szállítószalag gumihevederek, gumiragasztók, műanyaghevederek, görgők és segédanyagaik. Hevederek végtelenítése, javítása

Szakmai megoldások a szállítás területén,
avagy a leghatékonyabb módja a gazdaságos üzemeltetésnek

Egy átlagos szállítószalagokat üzemeltető cég a nem megfelelő szállítás-technikai megoldás kiválasztásával, havi 250 000 Ft-os veszteséget könyvel el. Többek között a rosszul megválasztott termékek és ezek helytelen alkalmazásai miatt történik a fölösleges kiadás.


Napra kész információk, kézzelfogható előnyök.

A most következő írásban a termékforgalmazás mellett, költségtakarékos üzemeltetési és anyagbeszerzési tippeket talál. Segítséget nyújt mindazok számára, akik nyereségesen akarják működtetni cégüket, vállalkozásukat. Kézpénzt érő tanácsok díjtalanul.

Egy maroknyi kiváló szakember segítségével egy olyan rendszert állítottunk össze, ami tartalmazza az anyagbeszerzés és az üzemeltetés leggazdaságosabb módját, gyakorlati tanácsokat adunk termékeink felhasználásával kapcsolatban. Kérem higgye el, ezek az információk Önnek sok százezer forintot jelenthetnek. Bármely felhasználói igényre megoldást tudunk találni.


Ingyenes tanácsadás, karbantartási és beruházási ötletek

A hatékonyabb termelés érdekében érdemes többet tudni a hevederekről és a végtelenítési módokról. Az anyagbeszerzés fortélyairól nem is beszélve, mivel ezek a dolgok Önnek valós megtakarításokat eredményeznek. Arról nem is beszélve milyen bosszúságot okozhat, egy rosszul megválasztott termék tipus.

A felismert jó lehetőség alkalmazása az adott problémára, hatékonyabbá teheti munkájának nagy részét!
Ne vegyen hevedert, míg nem beszélt velünk!

Díjmentes tanácsadás

Partnereink érdekeit figyelembe véve értékesítjük a következőket: gumihevedereket, műanyaghevedereket, gumiárukat, görgőket, gumiragasztókat és kiegészítő termékeit. Ha nincs ideje tovább olvasni, kérem vegye fel az oldalt a kedvencek közé.Ez a figyelmesség Önnek szól, hogy könnyedén visszatérhessen.


Hibaelhárítás!
Teljeskörű szervizszolgáltatás!


Az ország egyik legjobban felszerelt szervizcsapata elvégzi a szállítószalag végtelenítését, feszítő illetve meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, stb. az egész ország területén. Hívjon bizalommal kéréseivel kapcsolatban, mindig örülünk, ha csörög a telefonunk.


NINCS KOCKáZAT! A termékek árát mindig a piac mozgásához viszonyítjuk, sőt rendszeres időközönként kedvezményeket biztosítunk. A hírlevél jelentkezői további előnyöket élvezhetnek.

A legnagyobb gondot és a legtöbb nem várt költséget a nem megfelelő kezelés okozza. Engedje meg, hogy leírjunk egy megtörtént esetet: Egy zúzott követ szállító heveder oldalterelő gumilemeze (surrantó) nem feküdt megfelelően a szalagra, illetve nem volt megfelelő minőségű a gumi anyaga, így a résbe kerülő kövek széthasították a hevedert. Ez egy új heveder volt, amit sajnálatos módon újból ki kellett cserélni, ami
200.000 Ft-os plusz kiadást jelentett az adott cég számára. Ha kellő időben elhárították volna a hibát, akkor az összeget más hasznos dologra is fordíthatták volna.
A Hírlevélben részletesen tárgyaljuk a különböző eseteket és megelőzésükhöz tartozó tanácsokat.

Tipp: Első és legfontosabb dolog, hogy mindig megfelelő minőségű és rendeltetésű termékeket használjunk pl.: egy heveder hosszú évekig hibantesen kell, hogy üzemeljen.

Ne feledje, közérthető és alapvető használati tanácsokat kell, hogy betartson mind az üzemeltetéssel és mind a termékek használatával kapcsolatban, és hamar pénzt takarít meg vállalkozása, munkahelye számára.


Minden, amire szüksége lehet egy-egy karbantartás és beruházás kapcsán...

Bizonyára járt már úgy, hogy vásárolt egy terméket és a kiegészítőit nem kapta meg ugyanabban a boltban, így azokat több helyről (ország), a város különböző pontjain lévő üzletekből kellett beszereznie. Hadd kérdezzem meg Öntől, mennyi időt, pénzt és energiát takaríthatott volna meg, ha a termék kiegészítőit ugyanabban az üzletben kapta volna meg.


Engedje meg, hogy egy példán keresztül megmutassuk az üzleti koncepciónkat:

  1. Tegyük fel, hogy Önnek szállítóhevederre van szüksége, amit tudunk biztosítani, akár több méretben és minőségben is. Ragasztót és egyéb kiegészítő termékeket is felajánlunk, amivel megkönnyíthetjük munkáját. Mindezt személyre szabott, kedvező árakon, sőt el is végezzük a szervizmunkálatokat. Kérésére el is szállítjuk a kívánt terméket.
  2. 100%-os garancia. Továbbá: nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik fél a hiba okozója. A felelős nem jelentkezik! Ön közben pénzt veszít.

Szállítóberendezéseinek gumihevederének végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.


Csúcsminőség és széleskörű választék elérhető áron...

Garantált minőségű termékeink egyaránt megfelelnek kis-, közép-, és nagyvállalatok igényeinek. Széleskörben alkalmazzák a könnyű-, és nehéziparban. Ne maradjon ki a termékeinket és szolgáltatásainkat alkalmazó elégedett ügyfeleink sorából!
Ide kattintva megismerheti termékeinket>>


üdvözlöm!

A nevem Bajczura György, a Taurus Techno Gumi Kft. megbízott képviselője vagyok. őszintén örülök, hogy ellátogatott az oldalamra. Megtisztel figyelme és a téma iránti érdeklődése. Biztosítani szeretném, hogy tudásomnak megfelelően informálom Önt az aktuális témával kapcsolatban.

A vállalatunk célja, hogy az Ön vállalkozásának nyereségessége érdekében azonnal alkalmazható, előkészített konkrét megoldásokat nyújtsunk. Célunkká tettük, hogy a termékek értékesítésén túl levegyük válláról a terheket, amilyen mértékben csak lehetséges. Megoldásként ajánljuk ezt a honlapot, ami az egyszerűség elvét követve közérthető információkat és megoldásokat ad.

 

Gazdaságos üzemeltetés és anyagbeszerzési tippek.
Hírlevél 17 800 Ft értékben, most DíJTALANUL!


Ön az elsők között lehet, aki igénybe veheti jelenleg ingyenes szolgáltatásunkat, ami tartalmazza a termékek illetve a szolgáltatás árainak akcióit, közérthető információkat talál szállító berendezéseinek gazdaságos üzemeltetésével kapcsolatban. Tartalmazza a termékekkel kapcsolatos használati útmutatót, gyakorlati tanácsokat ad felhasználásukkal kapcsolatban, ami leegyszerűsíti vállalkozási teendőit.

Ha esetleg még nem jelentkezett, tegye meg most. Az üzlete múlhat rajta. Az itt következő hivatkozással kéri, hogy felvegyem a levelezőlistára.

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezébe. és ha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet.

Ha esetleg még nem regisztrált volna, tegye meg most! Megéri!


 


Az Ön Neve:

Az Ön e-mail címe:

Kérem ügyeljen arra, hogy az e-mail cím megadásakor
ne írjon ékezetes betűket!


 

Az oldal a megbízásából készült.

Minden jog fenntartva.

3508 Miskolc Malom út
Tel.:
06/30/913-96-56
06/70/360-01-82
e-mail: info@szallitoszalag.hu

Árajánlat kérés

Szállítás-technikai megoldások