Serleges heveder

Serleges heveder

 

Serleges heveder: mezőgazdaság, cement, perlit, gipsz stb. -gyár, ömlesztett áruk anyagkezelési és szállítási folyamatához. A sima felületű gumihevederekkel általában 15-18 fok emelkedési szögig lehet anyagokat szállítani. A serleges heveder 90 fokos emelkedési szögben képes szállítani.

 

serlegek Serleges heveder gyártás és értékesítés

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás

Ömlesztett anyagok függőleges szállítására alkalmas elevátor gyártás, különböző szállítási kapacitáshoz. A serleges hevederek, más éven elevátor hevederek speciális, kifejezetten a függőleges szállítási irányú, serleges elevátor berendezésekhez használatos, 4 vagy 5 betétes, robosztus felépítésű EP karkasszal gyártott hevederek. Alkalmazása: mezőgazdaságban gabona szárításhoz, malomiparban, cementgyárakban stb. 

Amennyiben a berendezésekről részletesebb és bővebb felvilágosítást kér, vagy konkrét anyagmozgatási és feldolgozási feladat megoldását igényli, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! 

 

Serleges heveder

A gumi vagy PVC hevederre serlegeket rögzítünk általában csavarkötéssel speciális serlegcsavarokkal. A serlegek készülhetnek műanyagból és fémből, nagyságuk különböző méretű lehet a kapacitás függvényében.

100%-os garancia. Továbbá: nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik fél a hiba okozója. A felelős nem jelentkezik! Ön közben pénzt veszít.

Szállítószalag végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás illetve serleges heveder gyártását bízza szakemberre. Szervizcsapatunk várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.