Shevron heveder

Shevron heveder, gumihevederek, gumiragasztók, görgők és segédanyagaik, Szállítószalag hevederek végtelenítése, javítása

 

Szeretne hatékonyabban shevron hevederrel termelni, többet tudni a gumihevederekről, műanyaghevederekről?
Partnereink érdekeit figyelembe véve értékesítjük a következőket: sevron hevedereket, gumihevedereket, műanayaghevedereket, gumiárukat, görgőket, gumiragasztókat és kiegészítő termékeit.

 

Shevron heveder gyártás és értékesítés

Hibaelhárítás! Teljeskörű szervizszolgáltatás.

Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata elvégzi a szállítószalag, shevron heveder végtelenítését, feszítő, illetve meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, heveder beszerelését stb.

  1. Tegyük fel, hogy Önnek gumihevederre van szüksége, amit tudunk biztosítani, akár több méretben és minőségben is. Ragasztót, shevron hevedert és egyéb kiegészítő termékeket is felajánlunk, amivel megkönnyíthetjük munkáját. Mindezt személyre szabott, kedvező árakon, sőt el is végezzük a szervizmunkálatokat. Kérésére el is szállítjuk a kívánt terméket.

  2. 100%-os garancia. Továbbá: nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik fél a hiba okozója. A felelős nem jelentkezik! Ön közben pénzt veszít.

Szállítóberendezéseinek gumihevederének és a shevron heveder végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.

 

Egyedülálló lehetőség! Hírlevél 17 800 Ft értékben, most DíJTALANUL!

Tisztelettel: Bajczura György

Telefon: 30/913-96-56, 70/360-01-82

Kérem, kattintson ide és a főoldalra jut.