Szállítószalag tisztító

 

Szállítószalag tisztító

Minőség felsőfőkon

 

Alkalmazási területük: gyakran előfordul olyan üzemi körülmény, ahol elengedhetetlen a szállítószalag tisztító alkalmazása, sőt legtöbbször több pontban szükséges felszerelni egy elő és egy vég tisztítási foyamat szerint. A hever szalag alsóági felületére tapadt, rakódott "anyag" nagymértékben megnöveli az üzemzavar előfordulását, mert a feszítő/hajtó dobokra rakódott sár, agyag, homok stb. heveder szakadáshoz, nyúláshoz, szalag félrejárásához (ami további problémákat okozhat) vezethet.

Eltávolítja a makacs agyagos szennyeződéseket, lerakódásokat is. Téglagyárakban is előszeretettel alkalmazzák hiba nélkül, ami azért fontos, mert kevés olyan makacs szennyeződés van, mint az agyagos téglapor.


SZállítószalag tisztítóSzállítószalag tisztító értékesítés és szerviz

A heveder tisztítását a legmegfelelőbb pengével tisztítja.

Körülményeknek megfelelően a választható pengék: Gumi, Poliuretán, Acél-Gumi kombinációja

 

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás.

Szervizcsapatunk elvégzi a szállítószalag tisztító beszerelését illetve beüzemelését. Egyik leghatékonyabb módszerrel, több ponton pucolja a hevedert. Így, a felrakódás megelőzhető, ami a szalag sérüléséhez vezetne.

Szállítóberendezéseinek szállítószalag végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.