Gumiheveder

Gumiheveder, gumi szállítószalag, gumi és pvc heveder végtelenítés, javítás és kereskedelem

 
Szakmai megoldások az anyagszállítás területén, avagy a leghatékonyabb módja a gazdaságos üzemeltetésnek

 

A szállítószalagokat üzemeltető cégek a nem megfelelő szállítás-technikai megoldás kiválasztásával 250 000 Ft-os veszteséget könyvelnek el havonta átlagosan. Többek között a rosszul megválasztott anyagszállítási módok, a nem körültekintően választott termékek és ezek helytelen alkalmazásai miatt történik a fölösleges kiadás! Kérem, Ön válasszon jól!

 

 


Naprakész információk, kézzel fogható előnyök DÍJTALANUL

 

A most következő írásban a gumiáruk és egyéb termékek forgalmazása mellett, költségtakarékos üzemeltetési és anyagbeszerzési tippeket talál! Segítséget nyújt mindazok számára, akik nyereségesen akarják működtetni cégüket, vállalkozásukat. Kérem higgye el, ezek az információk Önnek sok százezer forint megtakarítást eredményezhetnek!

 Egy maroknyi kiváló szakember segítségével egy olyan MEGOLDÁS RENDSZERT állítottunk össze, ami tartalmazza az anyagbeszerzés és az üzemeltetés leggazdaságosabb módjait, gyakorlati tanácsokat adunk termékeink felhasználására vonatkozóan! Továbbá a gumiheveder gyártás, javítás, végtelenítés munkálataival kapcsolatban is értékes információkat közlünk. Bármely felhasználói igényre megoldást tudunk találni.

 

Ingyenes tanácsadás, karbantartási és beruházási ötletek

 

 

A hatékonyabb termelés érdekében érdemes többet tudni a futószalaggumiszőnyeg felépítéséről és típusairól, a végtelenítési módokról. Azanyagbeszerzés fortélyairól nem is beszélve, mivel ezek a dolgok Önnek valós megtakarításokat eredményeznek. A felismert jó lehetőség alkalmazása az adott problémára, hatékonyabbá teheti munkáját.


Ne vegyen szállítószalag hevedert, míg nem beszélt velünk! Gumiheveder gyártás és értékesítés!


Partnereink érdekeit figyelembe véve értékesítjük a következőket: ipari hevederműanyaghevederipari görgőgumiragasztógumilemez, gumi szállítóheveder és kiegészítő termékeit (pl. kötő elemek, serlegcsavarok, serlegkanalak, ragasztó és végtelenítő anyagok stb.).Ha nincs ideje tovább olvasni, kérem vegye fel az oldalt a kedvencek közé!

 

Hibaelhárítás! Teljeskörű szervizszolgáltatás!

 

 

Az ország egyik legjobban felszerelt szervizcsapataelvégzi a heveder végtelenítés, feszítő illetve meghajtódob gumírozás és egyéb felületek: bunkerek, surrantók, osztályozó felületek gumi bélelés, heveder javítás stb. munkálatait az egész ország területén! Hívjon bizalommal kéréseivel kapcsolatban, mindig örülünk, ha csörög a telefonunk!


A legnagyobb gondot és a legtöbb nem várt költséget a nem megfelelő kezelés és a helytelenül megválasztott technikai tényezők okozzák. Engedje meg, hogy leírjunk egy megtörtént esetet:


Egy zúzott követ szállító szalag oldalterelő gumilemeze (surrantó gumi szalag) nem feküdt megfelelően a szalagra, illetve nem volt megfelelő minőségű és típusú a gumiheveder anyaga, így a résbe kerülő kövek az állandó súrlódó hatás miatt rövid idő alatt széthasították a hevedert. Ez egy új heveder volt, amit sajnálatos módon újból ki kellett cserélni, ami 200.000 Ft-os plusz kiadástjelentett az adott cég számára. Ha kellő időben elhárították volna a hibát, akkor az összeget más hasznos dologra is fordíthatták volna.


szállító görgők nem megfelelő módon történő üzemeltetése és a karbantartási hiányosságok rendkívüli állapotokat tudnak eredményezni. Minimális odafigyeléssel és alapvető hibaelhárítási, karbantartási tudással sok százezer forintot takaríthat meg havonta, Ön is cége számára.

 


Tipp


- Első és legfontosabb dolog, hogy mindig megfelelő minőségű és rendeltetésű termékeket használjunk pl.: egy új ipari gumiszalag hosszú évekig hibamentesen kell, hogy üzemeljen a megfelelő üzemi körülmények mellett.

Szállító heveder tisztítása.

- Dobgumi és a gumisgörgő alkalmazásának előnyeiről hírlevelünkben olvashat hasznos tanácsokat.

Szalag végtelenítés módjai. Előnyök és hátrányok szinténk hírlevelünkben.

Műanyag szalag felhasználási területe: az élettartam növelése céljából azt javasoljuk, hogy a kis dobátmérőjű berendezésekre műanyag (PVC/PU) hevedert szereltessen.

- Dobborító gumi alkalmazásának előnyei hírlevelünkben.

 

Ne feledje, közérthető és alapvető használati útmutatásokat kell, hogy betartson mind az üzemeltetéssel és mind a termékek használatával kapcsolatban, és hamar pénzt takarít meg vállalkozása, munkahelye számára.

 

Minden, amire szüksége lehet egy-egy karbantartás és beruházás kapcsán...

 

 

Bizonyára járt már úgy, hogy vásárolt egy terméket és a kiegészítőit nem kapta meg ugyanabban az üzletben, így azokat több helyről (ország), a város különböző pontjain lévő üzletekből kellett beszereznie. Szeretném megkérdezni Öntől, mennyi időt, pénzt és energiát takaríthatott volna meg, ha a termék kiegészítőit ugyanazon a helyen kapta volna meg? Heston heveder, Jonh Deere (bálázó szalag) értékesítés! Kanalas hevederserleges heveder gyártás stb. és mindezt egy helyen!

Kiegészítő termékek: görgők, ragasztók, kötőlemezek, gumi bordák, energiaelnyelő elemek, serleges elevátor komplett gyártás, hevederek és kanalak, serlegcsavarok, szalagtisztító eszközök, kapcsok stb. értékesítése!


NINCS KOCKáZAT! A termékek árát mindig a piac mozgásához viszonyítjuk, sőt rendszeres időközönként kedvezményeket biztosítunk. A hírlevél jelentkezői további előnyöket élvezhetnek100 % os garancia: akár a gumilemezek után érdeklődik, akár más termékek után érdeklődik!

 

A szállítóberendezés gumihevederének végtelenítését, dobjainak gumizását, bordásszalag - ,chevron szalag -, és egyéb heveder gyártás munkálatait, továbbá speciális hevederekpl. hesston heveder, és egyéb körbálázó (john deere) bálázó heveder gyártását bízza szakemberre. A gumiheveder, pvc heveder javítását, ragasztását és a tisztításukhoz szükséges lekotró szerelését is vállaljuk, hogy hatékonyabban termeljen! Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon!
 

Csúcsminőség és széleskörű választék, elérhető áron!

 

Garantált minőségű termékeink egyaránt megfelelnek kis-, közép-, és nagyvállalatok igényeinek. Széleskörben alkalmazzák a könnyű-, és nehéziparban. Ne maradjon ki a termékeinket és szolgáltatásainkat alkalmazó elégedett ügyfeleink sorából!

 

 

Főforgalmazóként versenyképes árakon tudjuk kínálni termékeinket!
 

Üdvözlöm! A nevem Bajczura György, őszintén örülök, hogy ellátogatott az oldalamra. Megtisztel figyelme és a téma iránti érdeklődése. Biztosítani szeretném, hogy tudásomnak megfelelően informálom Önt az aktuális témával kapcsolatban.


A vállalatunk célja, hogy az Ön vállalkozásának nyereségessége érdekében azonnal alkalmazható, előkészített konkrét megoldásokat nyújtsunk. Célunkká tettük, hogy a termékek értékesítésén túl levegyük válláról a terheket, amilyen mértékben csak lehetséges. Megoldásként ajánljuk ezt a honlapot, ami az egyszerűség elvét követve közérthető információkat és megoldásokat kínál.

Az Ön szolgálatában: Bajczura György

Gumilemez és Szállítóelem Technika Kft.
06 70 360 0182
info@szallitoszalag.hu
 

 


Szállítás-technikai megoldások